Om Touch Up 2018-10-03T09:02:22+00:00

Velkommen til Touch Up

Først og fremmest tak for at besøge vores hjemmeside, og hvis du allerede er kunde hos klinikken så tak for at have tillid til os

Touch Up er en lægeklinik, som ikke kun er unikt for sine innovative metoder og teknologi, klinikken har også fokus på hver eneste klient. Når man vælger en klinik og behandling, handler det om tillid, derfor sætter vi pris på din beslutning om at have tillid til vores ekspertise. Kosmetisk behandling kirurgisk eller non-kirurgisk er et personligt valg, og personalet hos Touch Up vil med sin professionelle og omsorgsfulde tilgang sikre, at du er fuldt ud informeret, fuldt ud forberedt og fuldt ud beføjet til at træffe æstetiske beslutninger, der opfylder dine kosmetiske forventninger, og dermed forbedrer livskvaliteten.

Uanset om dit mål er at reducere rynker, opstramme huden eller fjerne misfarvning, kan vores dygtige team og teknologi hjælpe dig med at få det bedste ud af dine behandlinger. Touch Up er konstant i udvikling og vil hele tiden lancere nye spændende kosmetiske og skønhedsbehandlinger her på hjemmesiden.

Klinikkens historie

Touch Up er en topmoderne klinik, der drives af administrerende direktør og kosmetisk læge Dr. Q med hjælp fra et dygtig og professionel team. Klinikken er lokaliseret på Vestergade 16 st., 1 1456 Kbh K i en smuk fredet bygning fra det 18. århundrede i hjertet af indre København med charmerende brostenbelagt gårdhave. Her pulserer en autentisk stemning af den danske hygge, som også afspejler i Touch Up’s hyggelige lokaler. Touch Up går højt op i en positiv og imødekommende atmosfære, hvor man altid som klient vil føle sig i trygge hænder. S.K.E.D.O.F princippet er de fem grund værdier, som er eksistentielt for Touch Up’s faglige ekspertiser.