Carbon peeling 2017-12-01T11:02:15+00:00

Hollywood Carbon Laser Peeling

Ujævn hudfarve, overbelastet hud og pigmentering som kan udvikle sig af en række forskellige faktorer herunder hudbetændelse, hormonelle forandringer, solskader, akne og reaktioner på nogle lægemidler. Touch Up tilbyder intensiv og revolutionerende anti-age behandling med Hollywood carbon laser peeling også kendt som ”China Doll Peel” (opkaldt efter sin porcelæn-dukke-lignende finish huden får).

Behandlingen er meget populært blandt stjernerne i Hollywood, der arbejder for at genoprette hudbalancen samtidig med, at den fremmer en frisk og jævn glød.

Der er mange fordele ved Hollywood carbon laser peeling:

  • Udrensning: carbon absorberer olie og forurenerede stoffer dybt nede i porerne
  • Exfoliering: da carbon er målrettet af laser, nærmest ”eskploderer” de døde hudceller og hudorme der efterlader huden blød, strålende, færre og mindre porer.
  • Anti-age effekt: carbon målretter også de dybere lag af huden og stimulerer kollageproduktionen, som opstrammer huden og derved udglatter fine rynker og ujævnheder.
  • Akne og talgkirtler: reducerer bakterier der er ansvarlig for akne og krymper talgkirtler (olieproducerende kirtler), og dermed mindre olieproduktion og overbelastning af porer.
Gå til tidsbestilling