Filler 2017-11-15T17:56:55+00:00

Den rigtige type filler til dig

Læbe-forstørrelse for at opnå et mere sensuelt smil med Juvéderm filler er en af de mest populære behandlinger især, hvis du ønsker forbedring af naturlige tynde og flade læber. Juvéderm filler er også en sikker non-kirurgisk ansigtsforyngelsesbehandling, som kan øge volumen eller løfte bestemte ansigtsområder, tilføre fugt og behandle dybe rynker. På denne måde genskabes et ungdommelig og sundere udseende med blødere ansigts konturer.

Juvéderm er en ikke-permanent filler og er verdens mest populære brand inden for fillers og produceres i flere varianter med hver sin unikke formel. Valg af variant afhænger af hvilke områder, der skal behandles. Den største fordel ved Juvéderm filler er, at du opnår et øjeblikkelig resultat og derved ikke behøver at vente i måneder for at få et forfrisket udseende.

Selvom Juvéderm filler opfylder alle sikkerhedsforanstaltninger, afhænger det kosmetiske resultat også af den anvendte teknik, behandlerens erfaring og ikke mindst valg af korrekt produkt. Nøglen til et flot kosmetisk udseende er at holde det naturligt. En certificeret og dygtig kosmetisk læge vil kunne vurdere dine individuelle behov og vælge den rigtige type filler til dig.

Gå til tidsbestilling