Rødme og karsprængning 2017-11-17T00:16:54+00:00

Når rødmen er et kosmetisk problem

Uskønne vener i benene? Lider du af generel ansigtsrødme?

Uskønne vener sidder typisk i benene og ansigts rødhed, der kan skyldes af enkeltstående karsprængning eller en masse små blodkar, som ikke altid er diskret, kan behandles med succes uden brug af kirurgi eller medicinske injektioner vha. Touch Up’s avancerede lasermaskine, Nordlys IPL. Nordlys IPL er det mest omfattende lasersystem, der er tilgængeligt i dag og giver Touch Up mulighed for at behandle en bred vifte af hudtyper, herunder små fine røde årer i ansigtet (eller andre steder i kroppen, der giver kosmetiske problemer) og større blå årer i benene.

Det er en relativt simpel non-kirurgisk behandling men har vist sig at være sikker og effektiv på næsten alle hudtyper, og man kan straks vende tilbage til sit arbejde og daglig aktivitet. Touch Up anbefaler dog at undgå kraftige aktiviteter, der kræver motion i mindst 24 timer efter laserbehandlingen.

Hvis du har synlige blodkar, der giver kosmetiske gener, om det er ansigts rødhed eller uskønne vener i benene anbefales, at du kontakter Touch Up i dag for at bestille en gratis konsultation, inden du bestiller tid til behandling – det er begyndelsen på, at du kan føle dig godt tilpas med din hud.

Gå til tidsbestilling